Partizan pred punim tribinama i legendom svetske košarke!

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2019, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pred punim tribinama i legendom svetske košarke!

Predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović nastavlja sa ustaljenom praksom na utakmicama Evrokupa.

Uoči svake utakmice koje je Partizan igrao kao domaćin u Evrokupu predsednik kluba Ostoja Mijailović obaveštavao je navijače o tome ko će mu biti gost.

Utakmicu sa Albom pratio je u društvu Milana Mačvana, tokom meča sa Monakom društvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mu je pravio Žarko Paspalj, a večeras će u loži hale "Aleksandar Nikolić" sedeti još jedna legenda jugoslovenske i srpske košarke.

Večerašnjoj utakmici 5. kola Top 16 faze Evrokupa između Partizana i Ritasa prisustvovaće bivši reprezentativac i funkcioner u KS Srbije Dejan Bodiroga.

"Legenda svetske košarke, veliki šampion i veliki partizanovac, Dejan Bodiroga, biće specijalni gost KK Partizan na večerašnjoj utakmici Evrokupa protiv Ritasa", napisao je Mijailović na Tviteru.

Predsednik KK Partizan NIS poručio je navijačima da svim srcem večeras podrže ekipu u duelu koji ima eliminacioni karakter za beogradski sastav.

Meč počinje u 20 časova.

Legenda svetske košarke, veliki šampion i veliki Partizanovac, Dejan Bodiroga, biće specijalni gost #KKPartizan na večerašnjoj utakmici @EuroCup protiv @RytasVilnius

A kada utakmica počne, budimo svim srcem uz naše momke na terenu! 🏴🏳

— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) 30. јануар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.