Partizan pred Zenit: Na pobedu! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 13.Nov.2018, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pred Zenit: Na pobedu! (VIDEO)

Da li će Partizan na talasu pozitivnih rezultata i atmosfere nadvisiti Zenit u Sankt Peterburgu? Vanja Marinković poručuje: "Idemo na pobedu".

Foto: MN Press

Neprijatna vest o povredi Radeta Zagorca pred meč Evrokupa u Sankt Peterburgu zatekla je crno-bele, ali uprkos tome crno-beli su namerni da nastave pozitivnu seriju.

Po sletanju na aerodrom Pulkovo u Sankt Peterburgu, Vanja Marinković je izveštačima beogradskih medija rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da očekuje mnogo težu utakmicu nego u Beogradu, iz više razloga.

"Oni su u Beogradu igrali bez svog glavnog igrača Brendana Dženingsa, kao i bez Sergeja Karaševa, a oni će u sredu biti na terenu. Očekujem njihovo bolje izdanje, ali i naše. Videćemo kako će biti, mi idemo na pobedu", rekao je Marinković.

Uz to, Zenit je poznat kao "domaćinska" ekipa. Preciznije, bolje igra na svom parketu nego na strani, a Marinković glasno upozorava i sebe i saigrače da ne smeju da dozvole protivniku da napravi razliku na startu meča.

"Uz mirnu glavu i pametnu igru, možemo do pobede", kaže Marinković.

O tome što je novi trener Andrea Trinkijeri uneo pozitivniji duh, bolju atmosferu, iz kojih su prositekli rezultati, Marinković primećuje:

"Ova ekipa može dosta. Bili smo u negativnoj seriji, sada smo nanizali tri pobede. Nadam se da ćemo nastaviti ovako".

Izvor: MONDO/Ivan Bogunović

Trinkijeri je u Sankt Peterburg poveo 11 igrača, uključujući i Aleksandra Aranitovića, koji je dobio prednost u odnosu na Entonija Brauna.

Utakmica Zenit - Partizan biće odigrana u sredu od 18 časova. Partizan je u prvom susretu dobio Zenit 89:82, a tada je ključnu ulogu odigrao Rade Zagorac.

GRUPA C


Parovi 7. kola:

utorak

Trento - Lion 20.30

sreda

Zenit - Partizan 18.00

Valensija - Turk Telekom 20.45

TABELA: Lion 5-1, Valensija 4-2, Zenit 3-3, Turk Telekom 3-3, Partizan 2-4, Trento 1-5.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.