Izvor: Beta, 17.Jun.2010, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pozvao navijace uprkos najavama Hemofarma

BEOGRAD, 17. juna 2010. (Beta) - Košarkaški klub Partizan pozvao je u četvrtak svoje navijače da dodju u petak u halu Pionir na treću utakmicu finala plej ofa, uprkos najavama Hemofarma da se neće pojaviti u Beogradu zbog incidenta koji se dogodio u Vršcu.

"Pozivamo vas da dodjete petak u halu Pionir, da nam pomognete da zajedno osvojimo titulu šampiona Srbije. Mi želimo da odigramo utakmicu i zato ćemo obezbediti regularne uslove. Verujemo da su priče o nedolasku protivnika samo jedan od vidova pritiska koji su i doveli do nesportskih dešavanja", navodi se u saopštenju.

U saopštenju objavljenom na internet sajtu (www.kkpartizan.rs) dodaje se da Partizan želi da titulu šampiona osvoji "igrom i košarkaškom loptom" a da nije njegova odgovornost ukoliko se protivnik ne pojavi.

"Prvenstva se ne dobijaju saopštenjima već igrom na terenu, a mi smo tu dovoljno rekli. Obaveštavamo vas da je u petak ulaz u halu Pionir besplatan. Dobrodošli!", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

KK PARTIZAN: Mi hoćemo, a ako oni neće...

Izvor: Mondo, 17.Jun.2010

Uprava Partizana poziva navijače da dođu u "Pionir" u petak u 18 časova, bez obzira na to da li će se Hemofarm pojaviti na trećem meču finala.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.