Partizan pozvan u Ligu šampiona!

Izvor: B92, 19.Maj.2020, 22:01

Partizan pozvan u Ligu šampiona!

FIBA je pozvala Partizan, Budućnost i Cedevita Olimpiju da se priključe njihovom takmičenju, Ligi šampiona.

"Sportando" prenosi da su ti timovi dobili poziv istog dana dana kada je objavljeno da su Darušafaka, Ritas i Bilbao zvanično prešli iz Evrokupa u takmičenje FIBA.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan je trenutno član Evrokupa i jedini predstavnik Srbije, odnosno ABA lige u četvrtfinalu takmičenja koje će se možda odigrati u našoj zemlji.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIBA zove Partizan u Ligu šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 19.Maj.2020

Ponuda i za Budućnost i Cedevita Olimpiju..Baca FIBA ponovo rukavicu u lice Evroligi i njenim planovima! Ideja je da se ponovo odvuče dobar deo klubova koji nisu učesnici Evrolige, a i te kako imaju zvučno ime u svetskoj košarci...Kako javlja Sportando, FIBA Liga šampiona pozvala je Partizan da...

Nastavak na MozzartSport.com...

FIBA pozvala i Partizan u Ligu šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2020

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) pozvala je Partizan, Budućnost i Cedevita Olimpiju da se priključe Ligi šampiona, takmičenju pod njenim okriljem, prenosi Sportando...Poziv klubovima iz bivše SFRJ upućen je u danu kada su Darušafaka iz Turske, litvanski Ritas i španski Bilbao napustili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.