Partizan poziva na Kalemgdan na predstavljanje svog košarkaškog tima

Izvor: Blic, 24.Sep.2012, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan poziva na Kalemgdan na predstavljanje svog košarkaškog tima

Košarkaški klub Partizan će u utorak 25. septembra na Kalemegdanu predstaviti tim za sezonu 2012/2013.

"Tradicionalno okupljanje i ove godine će biti organizovano na košarkaškim terenima našeg kluba na Kalemegdanu. Košarkaški klub Partizan mt:s će predstaviti sve igrače, stručni štab i medicinski tim koji će u narednoj sezoni raditi na ostvarenju ciljeva kluba iz Humske", navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << crno-belih.

Iz aktuelnog tabora šampiona Srbije pozvali su sve zainteresovane, ljubitelje sporta i košarke koji navijaju za crno-bele da u utorak u 20 časova i 30 minuta dođu na Kalemegdan i pozdrave tim Partizana za sezonu koja počinje ove sedmice mečevima u regionalnoj ABA ligi.

Prvi rival ekipe Duška Vujoševića biće Zadar, sa kojim crno-beli igraju u Beogradu u petak od 20 časova.

Povezane vesti: Vujošević promovisan: Imam istu tremu kao prvi put kad sam preuzeo Partizan
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.