Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2020, 14:34

Partizan pozajmio Inđiji golmana

Marko Jovičić kod Luke Cucina

Okrenula se Inđija u ovom prelaznom roku večitim rivalima. Od njih dobija pojačanja.

Najpre je Bratislav Živković iz Zvezde došao na mesto trenera, potom je sa crveno-bele strane Topčiderskog brda stigao defanzivac Marko Konatar na pozajmicu, a iz Partizana zeleno-beli dobijaju golmana.

Ide Marko Jovičić na novu pozajmicu, ali će ovog puta ostati u granicama Srbije. On će naredne sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << braniti za Inđiju, dok je u prošlu takmičarsku godinu završio na Malti, gde je čuvao gol Hibernijansa.

Njemu će društvo na stadionu kraj pruge praviti još jedan pozajmljeni igrač Partizana, desni bek Luka Cucin, koji je boje Inđije branio i proletos.

Imao je Jovičić dobru sezonu na Malti, 18 puta je stajao na golu Hibernijansa.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.