Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2020, 18:54

Partizan potvrdio pre Votforda: Iviću, čestitamo

“Puno sreće i uspeha u novom klubu želi mu njegov Partizan!"

The Athletic je ekskluzivno najavio da će Vladimir Ivić postati novi trener Votforda. Pošto se radi o pouzdanom izvoru, jasno je da če Ivić preuzeti Stršljenove. To još nije zvanično potvrdio Votford, ali, zanimljivo, jeste Partizan.

Crno-beli su čestitali svom bivšem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igraču na uspehu. Nije mala stvar preuzeti klub iz Čempionšipa.

"Posle fantastične sezone u ekipi izraelskog Makabija iz Tel Aviva, naš Vladimir Ivić preuzeo je ekipu Votforda. Puno sreće i uspeha u novom klubu želi mu njegov Partizan!", stoji na zvaničnom Tviter profilu crno-belih.

Ivić će potpisati ugovor na dve godine. Između ostalog pričalo se i o dužini ugovora, a na kraju je dogovor da to bude dve godine. Ivić će biti predstavljen kao 12. trener Votforda u poslednjih osam godina.

Nekadašnji fudbaler Partizana je trenersku karijeru počeo u PAOK-u, gde je u prvoj sezoni osvojio Kup Grčke, a onda je u Izraelu osvojio i dve titule.

Mora se reći i da mu je Slaviša Jokanović ostavio “velike cipele” koje treba da popuni.

Čeka se ozvaničenje, a izgleda da je Partizan već unapred sve "ozvaničio".

▪️Posle fantastične sezone u ekipi izraelskog Makabija iz Tel Aviva, naš Vladimir Ivić preuzeo je ekipu Watforda! Puno sreće i uspeha u novom klubu želi mu njegov Partizan! ????????????⚪#CrnoBelaPorodica

#️⃣▪️#FKPartizan #VladimirIvić pic.twitter.com/pZ4rxSNfw9

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Vladi Iviću čestitka od Partizana (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020

Mladi srpski stručnjak kreće u najveći izazov od početka svoje trenerske karijere...Posle uspeha koje je imao u PAOK-u i Makabiju iz Tel Aviva, Vladimir Ivić je ovog leta dobio poziv engleskog Votforda i od naredne sezone gledaćemo ga u tamošnjem Čempionšipu...Tim povodom Partizan mu je danas...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.