Partizan potvrdio: Miler odlazi u Tursku

Izvor: Mondo, 14.Jan.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan potvrdio: Miler odlazi u Tursku

Crno-beli ozvaničili transfer svog plejmejkera u Gazijantep. "Ponuda je zadovoljila sve tri strane", saopštili crno-beli.

Foto: MN Press

Patrik Miler od ovog vikenda nije košarkaš Partizana.

Snažni Amerikanac koji je letos stigao među crno-bele otišao je u turski Gazijantep za obeštećenje i na zadovoljstvo sve tri strane, što je klub iz Humske i istakao na zvaničnom sajtu.

"KK Partizan NIS prihvatio je ponudu Gaziantepa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za Patrika Milera i sklopio dogovor o prelasku igrača u ovaj turski klub. Od danas, Miler više nije član crno-belih", poruka je crno-belih.

"Ponuda Gaziantepa bila je takva da sve tri strane iz ovog dogovora izlaze zadovoljne, pa je zbog toga klub odlučio da igraču dozvoli prelazak u Tursku", takođe je precizirano.

Partizan se zahvalio Mileru na svemu što je učinio igrajući u crno-belom dresu i poželeo mu mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.