Izvor: MozzartSport.com, 11.Mar.2021, 14:14

Partizan potpisao ugovor sa Petrovićem

Krenuo proces podmlađivanja?

Dan posle ispadanja iz Evrokupa, iz Partizana su se pohvalili da su potpisali profesionalni ugovor sa talentovanim plejmejkerom Mihailom Petrovićem.

Petrović je rođen 23. februara 2003. godine u Porkuplju gde je i počeo da se bavi košarkom, a u Partizanove malđe kategorije je došao u sezpni 2018/19. Visok je 188 centimetara i juniorski je reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Srbije. U ovoj sezoni je igrao za juniore Partizana sa kjima mu predstoji učešće na kvalifikacionom tuniru Evrolige. A do kraja sezone u seniorskom timu će pokušati da se nametne treneru Aleksandru Matoviću.

Možda je potpisivanje ugovora sa Petrovićem i najava procesa podmlađivanja prvog tima i oslanjanja na domaće snage posle fijaska prvog tima u ovoj sezoni sa aktuelnim kadrom u kojem su petorica Amerikanaca.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.