Partizan potopio Ujpešt - 18:6

Izvor: B92, 10.Feb.2010, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan potopio Ujpešt - 18:6

Vaterpolisti Partizana savladali su mađarski Ujpešt rezultatom 18:6 (6:0, 3:2, 3:3, 6:1) u 11. kolu Evrointer lige.

"Crno-beli" su tako sačuvali maksimalan učinak i nalaze se na prvom mestu na tabeli sa 33 boda. Mađarskom timu je to bio 12. poraz iz isto toliko odigranih utakmica. Golove za srpskog šampiona postigli su Miloš Ćuk četiri, Stefan Mitrović tri, Andrija Prlainović, Janko Radović i Aleksa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Šaponjić po dva, Luka Mirković, Miloš Korolija, Marko Avramović, Nikola Rađen i Boris Popović po jedan.

Trener Partizana Igor Milanović je u prvoj četvrtini ubacio u igru iskusne igrače koji su napravili razliku i potom pružio priliku mladim vaterpolistima Radoviću, Popoviću, Markoviću, Živojinović i Šaponjiću.

U nedelju, Partizan će igrati u Mađarskoj meč 5. kola Evrolige protiv Honveda, a ishod utakmice će se računati i u Evrointer ligi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubedljiva pobeda Partizana protiv Ujpešta

Izvor: Beta, 10.Feb.2010

BEOGRAD, 10. februara 2010. (Beta) - Vaterpolisti Partizana pobedili su u sredu uveče u Beogradu madjarsku ekipu Ujpešt sa 18:6 (6:0, 3:2, 3:3, 6:1) u utakmici regionalne Evrointer lige..."Crno-beli" su pobedom nad ekipom iz Budimpešte zadržali prvo mesto na tabeli sa stoprocentnim učinkom od...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.