Partizan potopio Banjicu

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Okt.2011, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan potopio Banjicu

Banjica – Partizan 2:20 (0:5, 1:6, 0:4, 1:5)
Bazen Banjica. Gledalaca: 50. Sudije: Stefanović i Njegovan (obojica Beograd). Igrač više: Banjica 4 (0), Partizan 8 (7). Peterci: Banjica 1 (1).
BANJICA: Jovičić, Asanović, Obradović, L. Đorđević, Radulović, Šabani 1, M.Đorđević, Babić, Vico, Ćorić, Ilić, Simić, Gogov 1.
PARTIZAN RAJFAJZEN: Živojinović, Dedović 1, Mandić, Korolija 6, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Aleksić, Šuranji, Ćuk 1, Radović 5, Čučković, Mitrović 4, Vujasinović 1, Vukićević 1, Stanković 1. Trener: Milanović.

Termin za prepodnevni trening Partizana iskorišćen je za meč drugog kola Kupa Srbije u kome su šampioni Evrope odmerili snage sa svojim drugim timom Banjicom.
Duel sa juniorima nije mogao da bude adekvatna provera za subotnji susret prvog kola Evrolige sa Segedom, ali crno–beli su bez opuštanja odigrali utakmicu, nije bilo popusta za igrače Banjice, kojima je ovaj susret bio važna škola.
Trener Igor Milanović je susret iskoristio da uigra još neke kombinacije, a i ovaj susret je bio prilika za savete i poneku kritiku vaterpolistima.
Za golove su najraspoloženiji bili centar Miloš Korolija, Aleksandar Radović i Stefan Mitrović, koji su pogotke postizali u serijama.
Strelac prva tri gola na meču bio je Korolija, potom je kapiten Vujasinović  jednom zatresao mrežu dobrog Jovičića, a onda je usledila serija od tri pogotka Aleksandra Radovića.
Stefan Mitrović je dao prva četiri gola u završnoj četvrtini, a tačku na Partizanovu kanonadu stavio je, igrač koji ju je i počeo Miloš Korolija.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.