Partizan posle osam godina ponovo učesnik Evrolige

Izvor: Beta, 16.Jun.2022, 14:14

Partizan posle osam godina ponovo učesnik Evrolige

Košarkaši Partizana igraće naredne sezone u Evroligi, saopšteno je danas nakon sastanka Borda tog takmičenja.Partizan će u najelitnijem evropskom takmičenju igrati po prvi put nakon sezone 2013/14. Crno-beli su titulu prvaka Evrope osvojili 1992., a još dva puta su učestvovali na fajnal-foru, 1998. i 2010. godine.Pored Partizana specijalnu pozivnicu za učešće je dobila ekipa Valensije.U Evroligi ove sezone neće učestvovati ruski klubovi, koji su suspendovani zbog vojne intervencije Rusije u Ukrajini.Srbiju će pored Partizana u Evroligi predstavljati i šampion ABA lige, Crvena zvezda.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mijailović čestitao saradnicima i navijačima na plasmanu u Evroligu

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jun.2022

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović čestitao je danas saradnicima, svima u klubu i navijačima, nakon što su crno-beli dobili vajld kard za učešće u Evroligi naredne sezone.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Košarka, Partizan, Evroliga: Crno-beli se vratili u Evroligu posle osam godina

Izvor: B92, 16.Jun.2022

Srbija će tako imati dva predstavnika u elitnom evropskom klupskom košarkaškom takmičenju, pošto je plasman obezbedila i Crvena zvezda osvajanjem Jadranske lige...Košarkaši Partizana igraće sledeće sezone u Evroligi, prvi put posle osam godina, potvrđeno je iz beogradskog kluba...Srbija će...

Nastavak na B92...

I FMP će igrati u Evropi

Izvor: Danas, 17.Jun.2022, 08:09

Crvena zvezda i Partizan igraće naredne sezone u Evroligi, a FMP bi mogao da se takmići u FIBA Ligi šampiona. Tim iz Železnika podneo je prijavu za učešće u najelitnijem klupskom takmičenju u organizaciji Fibe.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.