Partizan poslao čestitku Zvezdi!

Izvor: Prva.rs, 11.Feb.2014, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan poslao čestitku Zvezdi!

Neočekivan i iskren sportski gest ili provokacija, uobičajena za srpske košarkaške prilike?
Sportski direktor Partizana Dragan Todorić otkrio je "Večernjim novostima" da su crno-beli u ponedeljak, dan posle završetka Kupa Radivoja Koraća, čestitali najljućem rivalu osvajanje trofeja.
"Na adresu Crvene zvezde poslata je čestitka za zasluženo osvajanje Kupa Koraća", potvrdio je tom listu >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << dugododišnji funkcioner crno-belih.
Crvena zvezda je osvojila "Žućkovu levicu" u finalnom meču protiv Mega Vizure, a Partizan je u kombinovanom sastavu ispao u četvrtfinalu od FMP Železnika.
U najavi turnira, trener Partizana Duško Vujošević nazvao je Zvezdu apsolutnim favoritom, a šef struke Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić odgovorio je na to u nedelju uveče, izjavom da se rezultati njegovog tima nipodaštavaju  prikazivanjem navodno ogromnih finansijskih mogućnosti kluba.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Zahovič: Decu vaspitavam da navijaju za Partizan

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Feb.2014

Specijalno za Žurnal iz Beleka: Branko Spasojević. Da je upućen u srpske fudbalske prilike znalo se odavno. Uz fudbal, pomno prati i košarku, redovan je posetilac na tribinama Pionira u evroligaškim mečevima crno–belih.. (FOTO: B. Spasojević). A da je vatreni navijač Partizana, Zlatko Zahovič,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.