Partizan poslao apel navijačima pred derbi

Izvor: B92, 25.Okt.2023, 18:53

Partizan poslao apel navijačima pred derbi

KK Partizan oglasio se saopštenjem pred večiti derbi sa Crvenom zvezdom u Evroligi.

Crno-beli će u utorak od 18.30 u Štark areni dočekati crveno-bele u prvom ovosezonskom večitim derbiju, koji se igra u petom kolu elitnog takmičenja.

Saopštenje prenosimo u celosti i bez redakcijih izmena.

"Poštovani navijači, vlasnici sezonskih karata i kupci malobrojnih dnevnih karata za predstojeći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evroligaški derbi, KK Partizan Mozzart Bet vas poziva da sutra u Štark areni još jednom pokažete zbog čega se navijači Partizana smatraju najboljom košarkaškom publikom na svetu.

Klub apeluje na savest svih prisutnih u dvorani da svoju ljubav prema crno-belima manifestuju kroz pozitivne emocije i podršku igračima i trenera Partizana Mozzart Bet. Svako vređanje ili ubacivanje predmeta u teren, direktno šteti našem klubu, direktno remeti našu ekipu na terenu.

Pozivamo vas da gromoglasno podržite tim Partizana do pobede, uz maksimalno poštovanje svih aktera na terenu!

Kapije Štark arene će biti otvorene dva sata pre početka utakmice i KK Partizan Mozzart Bet poziva navijače da dođu ranije, kako se ne bi stvarale gužve tokom kontrola na ulazima.

Partizan i samo Partizan", stoji u saopštenju KK Partizan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK Partizan: Navijači, pokažite zašto vas smatraju najboljom publikom na svetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2023

Košarkaški klub Partizan danas je pozvao navijače da u sutrašnjoj utakmici protiv Crvene zvezde navijaju fer i sportski i tako "još jednom pokažu zbog čega ih smatraju najboljom publikom na svetu". Utakmici 5. kola Evrolige, koja počinje sutra od 18.30 sati, neće kao lane prisustvovati navijači...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zvezda i Partizan se sastaju dva puta u pet dana: Večiti derbiji kad im vreme nije

Izvor: Danas, 25.Okt.2023

Košarkaši Partizana dočekaće sutra (ćetvrtak) Crvenu zvezdu u četvrtom kolu Evrolige (18.30) u trenutku koji bi i jedni i drugi mogli nazvati izuzetno lošim. Crno-beli su vezali dva poraza u Evroligi, od Barselone i Olimpijakosa, a onda je na sve to došao i šokantan neuspeh protiv Mege u ABA...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.