Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2017, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan poražen na gostovanju Limožu

Košarkaši Partizana poraženi su od Limoža u meču četvrtog kola Grupe Evrokupa – 92:83.

Izabranici Miroslava Nikolića nisu uspjeli da upišu drugu pobjedu na ovom takmičenju i sada imaju skor od tri poraza i samo jednu pobjedu.

Crno-bijeli u narednom kolu dočekuju ekipu Lokomotive iz Kubana.

Limož je od samog starta imao prednost, a iako su Francuzi u prvoj dionici imali prednost od osam poena, Partizan je do odlaska na odmor uspio da smanji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << deficit na dva poena – 41:39.

Beograđani su najbolje odigrali treću dionicu, koju su dobili sa 27:24, najviše zahvaljujući Partiku Milera, ali i Vanji Marinkoviću koji je pogađao važne trojke, Ipak, u posljednjem kvartalu Limož je napravio seriju od 10:0 i Partizan nije uspio da napravi preokret i dođe do pobjede.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.