Partizan ponovo u Parizu

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Jun.2012, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ponovo u Parizu

Posle dve i po godine Partizan će ponovo otputovati u Pariz. Na mestu gde je 7. maja 2010. godine, posle produžetka u polufinalu Evrolige nesrećno izgubio od Olimpijakosa, šampion Srbije će igrati pripremni turnir za narednu sezonu.
Iz Humske su potvrdili učešće na veoma jakom turniru (28-30. septembra) na kojem će odmeriti snage sa Makabijem, Šarlroom i ambicioznim domaćinom Parizom. Biće to poslednja provera za četu Duška Vujoševića pred početak sezone 2012/2013.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Partizan protiv Makabija u Parizu

Izvor: B92, 28.Jun.2012, 10:15

Košarkaši Partizana mt:s deo priprema za sledeću sezonu obaviće i u Parizu gde će učestvovati na jakom turniru od 28. do 30. septembra..."Crno-beli" će u "gradu svetlosti" gde su pre dve godine igrali Fajnal for Evrolige igrati protiv Makabija, Šarlroa i domaćinom Parizom...Biće to poslednja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.