Partizan počeo pripreme za novu sezonu

Izvor: Sportal.rs, 05.Avg.2014, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan počeo pripreme za novu sezonu

Trener rukometaša Partizana, Nenad Maksić okupio je igrače na stadionu u Humskoji, čime su započele pripreme crno-belih za novu sezonu. Na prvom treningu su urađena merenja i testiranja i odrađen lakši trening, a pravi i težak rad očekuje se u narednom periodu.

Na prvom okupljanju je bilo prisutno 15-ak igrača među kojima i neka stara lica poput beka Ivoševića, golmana Ilića, pivotmena Ostojića i Popovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << kao i nekoliko novajlija koji su na probi i koji će pokušati da se nametnu treneru i zasluže crno-beli dres.

Opravdano odsutni bili su juniorski reprezentativci Radović, Sretenović, A.Radovanović, Živković, M.Radovanović koji su dobili produženi odmor do 11.8. zbog učešća na EP, kao i kadetski reprezentativci koji imaju obaveze u reprezentaciji i učešće na SP.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometaši Partizana počeli pripreme

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2014

Rukometaši Partizana okupili su se danas na stadionu crno-belih u Humskoj i počeli pripreme za predstojeću sezonu. ..Na prvom treningu urađena su merenja i testiranja i odrađen lakši trening, a pravi i težak rad očekuje se u narednom periodu, saopštio je Partizan... ..Na prvom okupljanju bilo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.