Partizan pobedom uveličao jubilej u Velikom Gradištu

Izvor: Sportal.rs, 10.Okt.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedom uveličao jubilej u Velikom Gradištu

Fudbaleri Partizana u prvenstvenoj pauzi u petak su gostovali u Velikom Gradištu i uveličali proslavu lokalnom četvoroligašu VGSK, koji je proslavio 90 godina postojanja.

Tim povodom predsednik Partizana Dragan Đurić predao je plaketu predsedniku VGSK Tomislavu Ivanoviću, dok je Ratomir Babić predsedniku opštine Veliko Gradište uručio dres Saše Ilića koji potiče iz ovih krajeva.

Partizan je dominirao svih 90 minuta meča, mada su i domaćini prikazali zavidno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << znanje i borbenost. Meč je odlučio prelepim odmerenim udarcem sa 20 metara Nemanja Kojić, koji je pogodio desnu stativu, od koje se lopta odbila u gol odličnog golmana domaćih Bogdanovića - 1:0.

Pre i posle toga crno-beli su imali još nekoliko prilika, a domaćini su u dva navrata opasno pripretili šutevima sa 20 metara.

Posle meča, domaćini su napravili feštu za goste, uz večeru i muziku u jednom prelepom restoranu.

(Foto: partizan.rs)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.