Partizan pobedom overio jesenji deo prvenstva

Izvor: N1 televizija, 15.Dec.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedom "overio" jesenji deo prvenstva

Partizan sa 2:0 savladao Spartak Ždrepčeva krv i tako jesenji deo sezone u Superligi Srbije završio pobedom pred svojim navijačima, a niz mečeva bez poraza povećao na 17.

U prvih 45 minuta nije bilo mnogo akcije i lepote na terenu, a jedino uzbuđenje videli smo nakon pola sata igre.

Spartak je mogao da dođe u vođstvo autogolom Ostojića, ali je Kljajić uz malo sreće uspeo da sačuva svoju mrežu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
I u drugom poluvremenu je Spartak prvi bio u prilici da zatrese mrežu rivala ali je šut Radovanovića zaustavio Kljajić. Partizan je u nastavku krenuo ofanzivnije ka protivničkom šesnaestercu što im se isplatilo u 55. minutu kada se nakon kornera lopta odbila do Leonarda koji je pogodio za 1:0 sa nekih 15 metara.

Suze na Leonardovom licu dovolno su rekle navijačima koliko mu znači što se pogotkom verovatno oprašta od crno - belog dresa, o čemu se spekuliše prethodnih dana. Ali nije se tu zaustavio već Beograd napušta kao dvostruki strelac protiv Spartaka.

Drugi gol Leonardo je postigao iz slobodnog udarca, šutem preko živog zida sa nekih 18 - 19 metara od gola.

Šampionat se nastavlja 18. februara.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.