Partizan pobedom nad Slobodom okončao sezonu u Superligi

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedom nad Slobodom okončao sezonu u Superligi

Košarkaši Partizana ubedljivo su savladali ekipu Slobode sa 85:49 u meču poslednjeg 10. kola Košarkaške Superlige Srbije.

Izabranici Andree Trinkijerija su od starta ozbiljno pristupili utakmici i pred kraj prve četvrtine već došli do dvocifrene prednosti.

Crno-beli su nastavili sa dobrom igrom i serijom 8:0 su dodatno uvećali prednost. Do kraja poluvremena crno-beli su otišli na dvocifrenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << razliku, a koliko su gosti bili inferiorni govori i podatak da su za prvih 20 minuta ubacili samo 24 poena.

U trećoj četvrtini košarkaši Partizana su održavali prednost, a sve je bilo rešeno na startu četvrte deonice kada su crno-beli serijom 13:3 prelomili meč i stavili tačku na pitanje pobednika.

U redovima Partizana istakli su se Vasilije Pušica i Đorđe Gagić sa po 13 poena, dok je kod Slobode najbolji bio Dimitrije Nikolić sa 11.

Crno-beli su ligaški deo takmičenja završili na prvom mestu grupe B sa maksimalnim učinkom od 10 pobeda, a u polufinalu Superlige se sastaju sa ekipom FMP-a u nedelju.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.