Partizan pobedio žilavu Olimpiju

Izvor: RTS, 01.Dec.2013, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedio žilavu Olimpiju

Ekipa Partizana savladala je ljubljansku Olimpiju sa 63:52, u meču 10. kola regionalne ABA lige. Najbolji kod crno-belih je bio Bogdanović sa 21 poenom, dok je bolji od ostalih u gostujućem timu bio Gailius sa 15 poena.

Košarkaši Partizana savladali su u Beogradu ekipu Olimpije iz Ljubljane sa 63:52 (17:20, 18:11, 14:13, 14:8), u utakmici 10. kola regionalne Jadranske lige.

Crno-beli su osmom pobedom preuzeli drugo mesto na tabeli i izjednačili skor sa vodećom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvenom zvezdom i trećeplasiranom Cedevitom, dok su gosti pretrpeli čak osmi poraz u regionalnom takmičenju.

Domaćin je igrao sa oscilacijama, ali dovoljno dobro da sruši neočekivano čvrst otpor Ljubljančana. Imao je Partizan sredinom druge četvrtine 11 poena zaostatka, ali je u nastavku angažovanom igrom napravio preokret i bez većih problema zasluženo osvojio bodove.

Tim crno-belih do pobede je predvodio raspoloženi Bogdanović sa 21 poenom, Musli i Kinsi ubacili su po 11, a Milutinov 10.

U gostujućoj ekipi bolji od ostalih bili su Gailius sa 15 i Vladovič sa devet poena.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Grobari Karadžiću: Ako te smene, ja sečem vene…

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Dec.2013

Partizan je sa pola snage savladao Olimpiju (63:52)  u meču desetog kola ABA lige.. (FOTO: N. Negovanović). Oko 4500 Grobara došlo je da podrži pulene Duška Vujoševića. Atmosfera u Pioniru bila je fantastična, a kad su crno-beli sredinom poslednje četvrtine slomili otpor gostiju, navijači...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.