Partizan pobedio, ali i prekinuo neverovatan niz (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 07.Mar.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedio, ali i prekinuo neverovatan niz (VIDEO)

Uzbudljiv gradski derbi

Trijumfom nad Radom (3:1) Partizan se vratio na pobednički kolosek i prvi put od 22. oktobra upisao tri boda u Humskoj.

Ponovo je šampion Srbije pokazao nesigurnost, ali je zahvaljujući raspoloženim poojedincima kojima je dirigovao kapiten Saša Ilić uspeo da opravda ulogu favorita.

Građevinare je u 17. minutu načeo Zoran Tošić sjajnim pogotkom iz slobodnoig udarca, ali je neizvesnost vratio Vladimir Volkov sa penala >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koji je iznudio Lutovac zahvaljujući sjajnom prodoru koji je Ostojić zaustavio prekršajem.



Sve dileme crno-beli su otklonili u poslednjih 20 minuta meča; najpre je Zdjelar spretnom reakcijom posle kornera doneo novo vođstvo, a tačku na meč stavio je tavamba dva minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

"Izašli smo iz šok sove, sad smo na odeljenju i sledi vraćanje vitalnih organa. stvorili smo dosta šansi, a ovo je pravi put za izlazak iz krize", rekao je Miroslav Đukić po završetku meča.

Partizan je dovro igrao, bio agresivan, postigao gol iz prekida. Izjednačenjem smo se vratili u igru, ali je novi prekid doneo drugo vođstvo posle kojeg je bilo teško vratiti se", sitakako je Zoran Milinković.

Partizan - Rad 3:1 (1:1)

Strelci: Tošić u 17, Zdjelar u 70. i Tavamba u 88. za Partizan, a Volkov (iz jedanaesterca) u 40. minutu za Rad.

Partizan (4-1-3-2): Stojković - Cucin, N. R. Miletić, Ostojić, N. G. Miletić - Zdjelar - Tošić (od 66' Đerlek), Ilić, Janković - Ožegović, Tavamba.

RAD (4-2-3-1): Stevanović - Vico, Perendija, Ze Markos, Volkov - Denić, Petrović - Lutiovac, Marinkovioć, Buirmančević - Veselinović.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.