Partizan pobedio Zvezdu i ostao bez trenera!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedio Zvezdu i ostao bez trenera!

Rukometaši Partizana se na pravi način oprostili od svog trenera.

U derbiju šestog kola Superlige Srbije, rukometaši Partizana su kao domaćini večeras savladali ekipu Crvene zvezde rezultatom 28:25.

Gledajući položaj na tabeli i jednih i drugih pre početka ovog meča, večerašnji dvoboj bio je na neki način i derbi začelja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa koga je Partizan na kraju ipak pobegao ovim trijumfom.

Ujedno, susret saZvezdom bio je i oproštajni za sada već bivšeg trenera Partizana Bojana Butuliju, koji karijeru nastavlja u rumunskim Rešicama.

Milomir Radovanović je bio najzaslužniji za pobedu Partizana sa devet postignutih golova, a pratio ga je Nemanja Živković sa šest pogodaka. U Zvezdi najefikasniji Ivan Rajičević i Nikola Lazić sa po 6 golova.

Partizanu je ovo druga pobeda u sezoni, sada ima ukupno pet osvojenih bodova, a Zvezda je sa bodom manje na pretposlednjem mestu.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.