Partizan pobedio Vojvodinu u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2011, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedio Vojvodinu u Novom Sadu

NOVI SAD -

Fudbaleri Partizana ostali su večeras sami na čelu tabele Superlige, pošto su u derbiju sedmog kola u Novom Sadu savladali Vojvodinu sa 2:1 i iskoristili kiks Crvene zvezde protiv kragujevačkog Radničkog.

Partizan je poveo u drugom minutu golom Lazara Markovića. Saša Ilić je uputio dugu loptu koja je preletela celu odbranu Vojvodine, a Marković je izašao sam ispred golmana Nemanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Supića i lako ga savladao.

Prednost crno-belih udvostručio je Marko Šćepović u 20. minutu.

Mohamed Kamara je uputio loptu u prazan prostor, a Šćepović se odlično ubacio i lako iskoristio situaciju jedan na jedan sa golmanom domaćina.

Vojvodina je smanjila prednost golom Milana Bojovića u 70. minutu koji je odlično šutirao sa 20 metara po zemlji u desni ugao golmana Vladimira Stojkovića.

Bojović je u 75. minutu imao priliku da izjednači rezultat ali je njegov šut sa sedam metara od gola odlično odbranio Stojković.

Vojvodina je u prvom poluvremenu imala loptu u svom posedu i uglavnom napadala preko Đorđija Merebašvilija i Abubakara Oumarua, ali posle njihovih solo akcija šutevi su bili ili izblokirani, ili su završavali pored gola.

Partizan, osim u slučajevima kada je postigao golove, nije imao konkretnu priliku za pogodak.

Najbolju šansu imao je Šćepović u 13. minutu, ali je njegov šut sa 20 metara odbranio golman Novosađana Supić.

U drugom poluvremenu Partizan je nekoliko puta ugrozio gol Novosađana, ali je golman Supić lako branio te udarce.

Osim gola, a potom i šanse Bojovića, Vojvodina je mogla da izjednači u 84. minutu, ali je šut Neameke Ađurua sa 20 metara prošao nekoliko centimetara pored gola Partizana.

Utakmica je krajem prvog poluvremena bila prekinuta na nekoliko minuta zbog komešanja navijača na tribinama.

Vojvodina je prošle sezone dva puta pobedila crno-bele, a poslednji duel ta dva kluba obeležen je incidentima. U finalu Kupa Srbije, u maju, igrači novosadskog tima napustili su teren pre kraja meča nezadovoljni suđenjem.

Trofej je kasnije administrativnim putem pripao Partizanu, koji je u trenutku prekida utakmice vodio sa 2:1.


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JSL: Partizan "osvojio" Novi Sad!

Izvor: Mondo, 01.Okt.2011

Šampion pobedio Vojvodinu golovima Lazara Markovića u 2. i Marka Šćepovića u 20. minutu, a za neizvesnu završnicu pobrinuo se Milan Bojović - 1:2 (0:2).

Nastavak na Mondo...

Partizan savladao Vojvodinu u Novom Sadu 2:1

Izvor: TvojPortal.com, 02.Okt.2011, 01:18

Izvor: vesti online. Fudbaleri Partizana savladali su Vojvodinu u Novom Sadu rezultatom 2:1 u velikom derbiju 7. kola Jelen Superlige Srbije...... . U izuzetno kvalitetnoj i sadržajnoj utakmici Partizan je do prednosti stigao golom Lazara Markovića već u 2. minutu, nakon što se mladi i supertalentovani...

Nastavak na TvojPortal.com...

Marković: Derbi je samo duel sa Zvezdom

Izvor: Utakmica.rs, 02.Okt.2011

Zanimljiv je bio odgovor Lazara Markovića na novinarsku opasku da mu je pogodak u Novom Sadu debitantski gol u derbi mečevima. - &#1040;ko je to derbi, onda neka bude. Koliko ja znam, derbi je samo utakmica Partizan – Crvena zvezda. Ne bih time nikoga da uvredim, ali zna se koji...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.