Partizan pobedio Spartak, Stevanović odbranio penal u 90. minutu

Izvor: Beta, 07.Nov.2020, 21:13

Partizan pobedio Spartak, Stevanović odbranio penal u 90. minutu

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras u Subotici domaći Spartak sa 2:1, u utakmici 14. kola Super lige Srbije. Partizan je poveo u 34. minutu golom Takume Asana, a izjednačio je Lazar Tufegdžić u 61. minutu, kada je natrčao na loptu koju je odbio golman Partizana Nemanja Stevanović.Crno-beli su poveli golom Aleksandra Šćekića u 71. minutu. Prethodno je sa desne strane centrirao Aleksandar Miljković, loptu je glavom zahvatio Filip Holender i dodao do Šćekića, koji je glavom poslao u mrežu.Partizan je imao šanse na utakmici, najbolje Holender i Bibras Natho, ali nisu uspeli da savladaju golmana Filipa Dujmovića.U 90. minutu dosudjen je penal za Spartak, nakon što je Aleksandar Lutovac oborio Noborua Šimuru. Penal je izveo Milan Marčić, a Stevanović je dobro intervenisao i odbranio.Partizan je ostvario devetu pobedu u ligi i treći je na tabeli sa 29 bodova, bodom manje od drugoplasirane Vojvodine.Spartak je šesti na tabeli sa 23 boda.Posle utakmica 14. kola sledi pauza u prvenstvu zbog obaveza reprezentacija u baražu za Evropsko prvenstvo i u Ligi nacija.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odavno nije bilo ovoliko komentara ''Grobara''! Nisu im jasne Stanojevićeve odluke u finišu (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2020

Meč u Subotici dao im je dosta materijala za komentarisanje...Partizan je uspeo posle velike borbe i prave drame u finišu da savlada Spartak u Subotici sa 2:1, a tri boda crno-belima spasavao je Nemanja Stevanović sa dve izvanredne intervencije u 90. minutu, od kojih je druga odbranjen penal Marčića...Osim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.