Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Nov.2018, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedio Radnik, Čukarički ubedljiv u Zemunu

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu Radnik iz Surdulice sa 2:0, dok je Čukarički u gostima slavio protiv Zemuna sa 3:0 u utakmici 16. kola Super lige Srbije.

Današnjim utakmicama počeo je drugi krug takmičenja u Super ligi, a od 13.00 igrani su i mečevi između Bačke i Voždovca, a završen je trijumfom domaćina od 1:0, odnosno Mačve i Spartaka iz Subotice na kom nije bilo golova.

Crno-beli bili su za nijansu bolji rival od Radnika pred >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << oko 2.000 gledala u Humskoj, ali pravi pritisak nad Surduličanima bio je tek u finišu prvog dela utakmice kada su i došli do vođstva

Nemanja Nikolić u 42. minutu proigrao je Marka Jankovića na desnom boku, koji je poslao loptu u prostor ka Rikardu Gomešu, a napadač Partizana prevario je golmana i potom poslao loptu u mrežu Radnika.

Početkom drugog poluvremena Partizan je bio sve konkretniji, ali nije dolazio do pravih prilika. Situacija se ipak promenila u 89. minutu kada je Đorđe Ivanović posle jedne dubinske lopte šutirao sa ko 15 metara levo iskosa i preciznim udarcem postavio konačan rezultat.

Čukarički je na gostovanju u Zemunu nastavio seriju utakmica bez poraza pobedivši zeleno-plave sa 3:0.

Gosti sa Banovog brda poveli su pogotkom Samjuela Ovusua u 28. minutu, da bi Ognjen Mudrinski u 74. povisio na 2:0, a konačan rezultat postavio je Asmir Kajević u 79.

Posle nekompletnog 16. kola Crvena zvezda je prva sa 43 boda, šest više od Radničkog iz Niša, 10 od Partizana na trećem mestu, dok je Čukarički četvrti sa 32.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Partizan pobedio Radnik, Čukarički ubedljiv u Zemunu

Izvor: Beta, 10.Nov.2018

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu Radnik iz Surdulice sa 2:0, dok je Čukarički u gostima slavio protiv Zemuna sa 3:0 u utakmici 16. kola Super lige Srbije.Današnjim utakmicama počeo je drugi krug takmičenja u Super ligi, a od 13.00 igrani su i mečevi izmedju Bačke i Voždovca,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.