Partizan pobedio Radnički za plus pet u odnosu na Zvezdu

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2015, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedio Radnički za plus pet u odnosu na Zvezdu

Fudbaleri Partizana povećali su prednost na tabeli Super lige u odnosu na Crvenu zvezdu, pošto su danas na svom terenu savladali Radnički 1923 sa 2:1, u 21. kolu.

Partizan sada ima 50 bodova, pet više od drugoplasiranog "večitog" rivala, koji je ranije danas izgubio od Novog Pazara. Radnički je ubedljivo poslednji sa 14.

Strelci za >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Partizan bili su Stefan Babović u 63. i kapiten Saša Ilić u 72. minutu, dok je gol za goste dao Lazar Rosić u 70.

Crno-beli su u prvom delu utakmice imali jednu dobru priliku, ali je golman Žarko Trifunović odbranio Ivanu Šaponjiću. Najbolju priliku do gola domaćin je imao u 62. minutu kada je Babocih odlično uposlio Darka Brašanca, koji je šutirao pored gola.

Partizan je poveo kada je Babović posle dodavanja Ilića prošao golmana gostiju i lako ga savldao, ali su gosti brzo izjednačili posle velike greške domaćih igrača i pogotka Rosića.

Ipak, Partizan je samo dva minuta kasnije došao do nove prednosti, nakon što se lopta od Nemanje Kojića odbila do Saše Ilića, koji je sa 15-ak metara savladao Trifunovića.

Fudbaleri Radničkog utakmicu su počeli tako što prvi minut sedeli na terenu, kao protest zbog višemesečnog kašnjenja zarada. Publika na stadionu u Humskoj, na kojem je bilo oko tri hiljade ljudi, aplauzom je pozdravila potez gostiju.

Članovima prve postave kragujevačke ekipe pridružila se i klupa gostiju, pošto su isto uradili rezervni igrači i članovi stručnog štaba.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan povećao prednost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2015

Fudbaleri Partizana povećali su prednost na tabeli Super lige u odnosu na Crvenu zvezdu, pošto su danas na svom terenu savladali Radnički 1923 sa 2:1, u 21. kolu...Partizan sada ima 50 bodova, pet više od drugoplasiranog "večitog" rivala, koji je ranije danas izgubio od Novog Pazara. Radnički je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Milinković: Pobeda je najvažnija

Izvor: B92, 04.Apr.2015

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da je njegove fudbalere uoči meča sa Radničkim 1923 opteretio rezultat utakmice Novog Pazara i Crvene zvezde...Partizan je pobedio Radnički sa 2:1 i tako uvećao prednost nad Zvezdom na pet bodova, s obzirom na to da su crveno-beli ranije danas izgubili...

Nastavak na B92...

PRIMERA: Almerija nemoćna pred raspucanim Levanteom (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Apr.2015

U meču ekipa koje će se verovatno do poslednjeg kola boriti za opstanak Levante je iznenađujuće ubedljivo trijumfuvao protiv Almerije i to na terenu rivala – 4:1.. Goste je do trijumfa vodila udarna trojka tima David BBaral sa tri pogotka, zatim Viktor Kasadesus koji je uz jedan gol imao i jednu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.