Partizan pobedio Radnički i učvrstio se na vrhu

Izvor: Studio B, 12.Nov.2012, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedio Radnički i učvrstio se na vrhu

Fudbaleri Partizana savladali su na domaćem terenu u Beogradu ekipu kragujevačkog Radničkog 2:0, u poslednjoj utakmici 12. kola Superlige Srbije.

Novom pobedom, 11. ove sezone, aktuelni šampion je povećao prednost u odnosu na najvećeg rivala Crvenu zvezdu, koja je ranije danas poražena od OFK Beograda (1:0). Strelci su bili Ivanov u 24. i L.Marković u 49. minutu. 

Prvo poluvreme je bilo vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << zanimljivo. Partizan je osim gola Ivana Ivanova na asistenciju Ostojića u 24. minutu, imao nešto kasnije sjajnu šansu, ali je golman Radničkog Marko Knežević odbranio Aleksandru Mirković situaciju "jedan na jedan".  Gosti su pokušavali iz kontranapada, ali su bili poprilčno bezuspešni u prvom delu susreta.   

Nastavak utakmice nije promenio odnos snaga na terenu. Crno-beli su pogotkom Lazara Markovića odmah na početku duplirali prednost i potom do kraja rutinski sačuvali sigurno vođstvo za nova tri boda. 

Utakmica je odigrana u tužnom ambijentu, pred sablasno praznim tribinama stadiona u Humskoj, jer su crno-beli kažnjeni zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmici protiv Novog Pazara. Partizan sada na čelu tabele ima čak osam bodova više od drugoplasiranih crveno-belih i sa velikim samopouzdanjem čekaju predstojeći "večiti derbi" idućeg vikenda na "Marakani". 

Današnji rezultati:

OFK Beograd - Crvena zvezda 1:0 

Donji Srem - Spartak 0:0

Partizan Radnički Kragujevac 2:0

Odigrano u subotu:

Hajduk - BSK 1:1,

Jagodina - Smederevo 0:1,

Sloboda - Radnički Niš 0:0,

Vojvodina - Novi Pazar 1:0,

Javor - Rad 1:0.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolonija poražena od Borca, Radnički u gostima pobedio Zadrugar

Izvor: KovinEkspres.rs, 12.Nov.2012

U okviru 13. kola Vojvođanske lige „Istok“ Kolonija je u Kovinu poražena od ekipe Borca iz Starčeva rezultatom 2:0, dok je Radnički slavio sa 3:0 u gostima pobedom nad Zadrugarom iz Lazareva. Narednog vikenda ova dva gradska rivala sastaju se prema sledećem rasporedu – 17. novembra Kolonija...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.