Partizan pobedio Olimpijakos

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2010, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedio Olimpijakos

Vaterpolisti Partizana savladali su večeras u Beogradu ekipu grčkog Olimpijakosa sa 8:3 (1:1, 4:0, 1:1, 2:1), u utakmici trećeg kola C grupe Evrolige.

Narednu utakmicu u okviru grupe šampion Srbije igra takođe protiv Olimpijakosa, 3. februara u Atini.

Partizan je održao maksimalan učinak u takmičenju, u kome je već savladao Honved i Budvu, pa je praktično već obezbeđen plasman među najboljih osam, bar sa druge pozicije.

Po dva gola >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za ekipu trenera Igora Milanovića postigli su Duško Pijetlović i mlađani Stefan Mitrović, dok su po jedan dali Milan Aleksić, Nikola Rađen, Andrija Prlainović i Živko Gocić. Pogotke za goste dali su Georgijas Ntoskas, veteran Hadžiteodoru i Cizas.

Gosti su prvi poveli, ali je to sve što su uspeli da urade u duelu sa "crno-belim". Domaćin je, uz veliku podršku navijača sa tribina, meč presudio u drugoj četvrtini koju je dobio sa 4:0.

Ovo je bila 21. pobeda "crno-belih" na prethodnih 21 zvaničnih mečeva. Ipak, očekuje se da crno-beli nastave u istom stilu i ubedljivo završe takmičenje u grupi C.

U drugom meču trećeg kola grupe C Budva je u Mađarskoj savladala Honved sa 10:6.

Grupa C:

Partizan - Olimpijakos 8:3 (1:1, 4:0, 1:1, 2:1)

Honved - Budva 6:10 (0:1, 3:3, 1:5, 2:1)

Tabela: Partizan 9, Olimpijakos 3, Honved 3, Budva 3.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.