Izvor: RTS, 23.Sep.2021, 19:50

Partizan pobedio Mladost u Dragačevu

Fudbaleri Partizana savladai su u meču u okviru desetog kola Superlige Srbije ekipu Mladosti u Lučanima sa 0:2.
To nikada nije umesno reći, a veoma retko je uopšte i tačno, ali zaista deluje kao da su fudbaleri crno-belih sa određenom dozom lakoće stigli do novog trijumfa u Superligi Srbije.

To posebno dobija na značaju kada se zna koliko su, u bliskoj prošlosti, komplikovana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gostovanja za njih bila u ovom delu Srbije.
Prvi pogodak na susretu, na samom startu, bio je delo Rikarda Gomeza, koji je tako nastavio lepu seriju golova. On je bio precizan u trećem minutu, da bi Ivan Obradović konačan rezultat postavio u 38. minutu.
Partizan ima 25 bodova, pet bodova više od Crvene zvezde i utakmicu više.
Mladost iz Lučana je ostala na svoja četiri boda i nalazi se, trenutno, na poslednjem mestu.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Partizan dobio ubjedljivim rezultatom

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2021, 10:18

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Mladosti u Lučanima rezultatom 2:0 (2:0) u meču 10. kola Linglong Superlige Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.