Partizan pobedio Honved, poraz Voše

Izvor: B92, 16.Dec.2009, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedio Honved, poraz Voše

Vaterpolisti Partizana pobedili su mađarski Honved na 'Banjici' 12:7 (1:0, 5:3, 2:2, 4:2), u drugom kolu Evrolige.

Najzaslužniji za novu pobedu Partizana bio je Stefan Mitrović sa tri gola. Milan Aleksić, Andrija Prlainović i Nikola Rađen postigli su po dva, a Gocić, Pjetlović i Vujasinović po jedan. S a druge strane, najbolji je bio Marton Sivoš sa tri gola, dva je dao Đerđ Marinc, a po jedan Viktor Pajan i Bulču Sekelj. Vojvodina je izgubila od Jadrana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa 13:6 u okviru grupe A.

Trijumf ’crno-belih’ nad marađskim predstavnikom ima dvostruki značaj pošto se ova pobeda računa i u Evrointer ligi. Ekipa Igora Milanovića u tom takmičenju ima svih pet pobeda.

Naredni meč crno-beli igraju opet u svom bazenu protiv Olimpijakosa 17. januara.

Olimpijakos - Budva 10:4

Partizan - Honved 12:7

Tabela grupe C:

1. Partizan 6

2. Olimpijakos 3

3. Honved 3

4. Budva 0

Poraz Vojvodine u Herceg Novom

Drugi srpski predstavnik u Evroligi, novosadska Vojvodina izgubila je od Jadrana u Herceg Novom. sa 13:6 (4:1, 3:3, 1:2, 5:0) u grupi A.

Favorizovani Jadran meč je prelomio u poslednjoj deonici kada je postigao pet pogodaka, a nije primio nijedan.

Nikola Janović je bio najefikasniji kod Crnogoraca sa tri gola, a Petar Filipović je predvodio Vojvodinu sa takođe tri pogotka. Po jedan gol za Vojvodinu dali su Boris Vapenski, Igor Kovačević i Miloš Vukičević.

Jadran Herceg Novi - Vojvodina 13:6

Mladost - Barseloneta 9:9

Tabela grupe A:

1. Barseloneta 4

2. Mladost 4

3. Jadran 3

4. Vojvodina 0

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.