Partizan pobedio Budućnost

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2019, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedio Budućnost

Košarkaši Partizana pobedili su večeras Budućnost sa 76:67 (17:12, 15:19, 23:15, 21:21) u derbi utakmici 19. kola ABA lige.

Crno-beli su se večerašnjom pobedom izjednačili na trećem mestu ABA lige sa Podgoričanima, pošto sada oba tima imaju po 13 trijumfa i šest poraza.

Beogradski tim je u večerašnjem, ne preterano kvalitetnom meču, s obzirom na veliki broj izgubljenih lopti, čak 34, ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << loš procenat šuta iz igre, sve vreme bio prednosti.

Partizan je u par navrata, predvođen Džokom Lendejlom i Aleksom Renfroom, dolazio do dvocifrene prednosti, a Budućnost nikako nije uspevala da uhvati priključak, osim u finišu prvog poluvremena kad su prišli na poen zaostatka i to posle tehničke greške Andree Trinkijerija.

Početak svake četvrtine pripadao je crno-belima koji su na kraju lako meč priveli kraju u svoju korist.

Najefikasniji bio je Lendejl sa 23 poena, dok je Renfro imao "dabl-dabl" učinak od po 10 poena i asistencija.

U ekipi Budućnosti, za koju je Goga Bitadze igrao svega nekoliko minuta zbog povrede skočnog zgloba, istakao se Ervin Džekson sa 19 poena, dok je Noris Kol ubacio 14.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.