Partizan po drugi put uspešan u Ligi Evrope

Izvor: TV Arena Sport, 01.Okt.2015, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan po drugi put uspešan u Ligi Evrope

Fudbaleri Partizana su kao gosti savladali nemačkog bundesligaša Augsburg rezultatom 3-1 u drugom kolu Lige Evrope i zauzeli prvo mesto u grupi.

Šampioni Srbije su u poslednjih sedam gostovanja bundesligašima doživeli poraze, da bi sada prevazišli dve povrede i crveni karton za veliki trijumf i vrh grupe L sa maksimalnim učinkom.

Proleće u Evropi više nije san za crno-bele koji su posle pobede AZ >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Alkmara nad Atletik Bilbaom sa 2:1 zauzeli prvo mesto na tabeli. Posle bledih partija u domaćem šampionatu, Partizan je doživeo evropsku renesansu.

Na linku Sportske vesti uvek možete pronaći najnovije novosti iz sveta sporta

Posetite naše Facebook  i Twitter stranice

Obezbedite naš paket na vreme i pratite vaša omiljena takmičenja.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Živkovići srušili Augsburg i tradiciju

Izvor: Danas, 01.Okt.2015

Sve što zabrljaju u prvenstvu, Partizanovi fudbaleri poprave na evropskoj sceni. I tako od početka sezone. Prvo su se lagano plasirali u Ligu Evrope, onda protiv AZ Alkmara u prvom kolu prekinuli šestogodišnji post u pobedama u grupnoj fazi UEFA takmičenja, da bi na sinoćnjem gostovanju Augsburgu,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.