Partizan ozvaničio Trifunovića

Izvor: Mondo, 04.Sep.2018, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan "ozvaničio" Trifunovića

Sedamnaestogodišnji bek, juniorski reprezentativac Srbije, potpisao je ugovor sa crno-belima.

Uroš Trifunović (17, 199 cm) postao je novi član Partizana, kao što je i najavljeno prošle nedelje.

Na klupskom sajtu saopšteno je da je osvajač zlatne medalje na U-18 prvenstvu Evrope potpisao za Partizan, mada ne i koliko bi trebalo da potraje saradnja.

Talentovani bek je treći aktuelni juniorski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << reprezentativac u taboru crno-belih, uz Marka Pecarskog i Bogdana Rutešića.

Igrao je u mlađim kategorijama Zemuna i Mege, a prošlu sezonu proveo je u turskoj Karšijaki, gde je njegov otac Aleksandar bio trener prvog tima.

Na ovogodišnjem EP u Letoniji beležio je 10 poena, 4,4 asistencije i 2,3 skoka po utakmici i bio jedan od najboljih u taboru "orlića".

Trifunović je, inače, već debitovao za Partizan, u prijateljskom meču protiv Kluža odigranom u subotu, a biće sa prvim timom i na predstojećoj turneji po Španiji.

- PRELAZNI ROK -

DOŠLI: Rade Zagorac (Betis), Markus Pejdž (Šarlot Hornets/Grinsboro Svorm), Aleksej Nikolić (Bamberg), Džok Lendejl (Sent Meris). Amar Gegić (Bajern), Uroš Trifunović (Karšijaka).

OTIŠLI: Najdžel Vilijams-Gos (Olimpijakos), Mihajlo Andrić (Getingen), Kvame Von, Amida Brajma, Marko Čakarević, Đoko Šalić, Obrad Tomić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.