Izvor: RTS, 09.Jul.2022, 08:46

Partizan otvara sezonu u Ivanjinici

Fudbaleri Partizana igraju protiv Javora u Ivanjici meč prvog kola Superlige Srbije. Duel počinje u 20.00. Dan na programu još dva meča.
Crno-beli startuju u novoj sezoni. Novi trener, renoviran tim iste ambicije, borba za prvo mesto na tabeli i plasman u Ligu šampiona.

Povratnik u redove Superligaša - Javor, uvek neugodna i čvrsta ekipa, pogotovo na svom terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pokušaće da se suprotstavi favorizovanom protivniku.
U isto vreme na Banovom Brdu sastaće se Čukarički i TSC, dok u Lučanima igraju Mlaost i Spartak. Ostale utakmice prvog kola na programu su u nedelju i ponedeljak.
Prvi put u istoriji, šampion Srbije će se direktno plasirati u Ligu šampiona, dok će vicešampion pokušati da se domogne elite preko kvalifikacija.
U evrokupove će i trećeplasirana i četvrtoplasirana ekipa, kao i osvajač nacionalnog Kupa, pa bi Srbija naredne sezone u Evropi trebalo da ima pet klubova.
Superliga Srbije prvo kolo:
Petak:
Voždovac - Novi Pazar 1:0

Subota:
Čukarički - TSC
Javor - Partizan
Mladost Lučani - Spartak (20.00)

Nedelja:
Crvena zvezda - Radnički Niš
Radnik - Mladost GAT
Vojvodina - Napredak (20.00)

Ponedeljak:
Kolubara - Radnički Kragujevac (20.00)

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ubedljiv protiv Javora na startu Superlige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2022

Fudbaleri Partizana, predvođeni novim trenerom Ilijom Stolicom, trijumfalno su počeli novu sezonu Superlige pošto su večeras na gostovanju u Ivanjici ubedljivo savladali Javor sa 4:0 (1:0)...Pored ubedljive pobede na teškom terenu i nezgodnom gostovanju u prvom kolu domaćeg šampionata, crno-bele...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"Pali smo psihološki protiv Partizana – to je za analizu"

Izvor: B92, 09.Jul.2022

Trener Javora Igor Bondžulić bio je razočaran nakon poraza njegove ekipe protiv Partizana (4:0) na otvaranju domaćeg šampionata...Iskusni stručnjak je sumirao utiske nakon meča..."Složio bih se sa vama, drugi gol je promenio tok utakmice, parirali smo Partizanu, imali smo prilike koje nismo iskoristili,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.