Partizan otvara novu sezonu vaterpolo Superlige

Izvor: Press, 28.Mar.2018, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan otvara novu sezonu vaterpolo Superlige

U sredu počinje vaterpolo Superliga Srbije, koja će ove sezone biti veoma zanimljiva, a prvi meč igra se u Kragujevcu.
Foto:Gettyimages
Na startu domaćeg prvenstva, aktuelni šampion Srbije Partizan, gostuje ekipi Radničkog u Kragujevcu od 20 sati i 45 minuta.
Preostale tri utakmice prvog kola igraju se u narednim danima.
U subotu Vojvodina dočekuje Valjevo Gorenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dva dana kasnije Crvena zvezda igra protiv Naisa, a u utorak se sastaju Zemun i Šabac. 

Čini se da će ovo prvenstvo biti veoma zanimljivo i da u velikom broju mečeva neće biti favorita, što smo mogli da vidimo i u toku sezone. 

Vaterpolisti Partizana brane trofej, koji su osvajali i u prethodne tri godine. Pariraće im Crvena zvezda, tim koji je imao maksimalan učinak u Regionalnoj A2 ligi, pojačao se povratkom iskusnog Branka Pekovića i sigurno će želeti da vrati trofej u svoje vitrine. Tu su i Šabac i Vojvodina, koji uvek mogu da iznenade večite rivale. 

Način odigravanja je ligaški, po dvostrukom bod sistemu, te će ukupno biti 14 kola. Ni ove sezone neće biti plej-ofa, već će šampion biti tim koji bude najbolji posle 14 odigranih mečeva i jasno je da će svaka utakmica biti veoma važna.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Vaterpolo,   Kragujevac

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Otkriveno - Kada će Mesi na teren?

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2018, 14:21

Dobre vesti za Katalonce...Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi odradio je deo treninga sa ekipom, ali i dalje nije potpuno spreman...Španski mediji prenose da je Argentinac pod znakom pitanja za naredni meč sa Seviljom, ali tvrde da će biti spreman za utakmicu sa Romom naredne srede...Mesi je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.