Partizan otvara kapije protiv Železničara

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 19:40

Partizan otvara kapije protiv Železničara

Fudbalski klub Partizan objavio je da će ulaz na utakmicu sa ekipom Železničara u subotu biti besplatan.

Fudbaleri Partizana i Železničara odmeriće snage u subotu 2. marta od 18.30 časova u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

"FK Partizan je odlučio da ulaz bude besplatan na utakmicu sa ekipom Železničara s tim da svi gledaoci moraju imati svoju ulaznicu. Besplatne ulaznice se mogu preuzeti od četvrtka 29.02.2024. od 12 časova na prodajnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mestu Mercator Centar Beograd (Bulevar umetnosti 4, u četvrtak i petak, radno vreme 10:00 - 18:00 časova)", objavio je Partizan i dalje se dodaje:

"Jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Preuzimanje ulaznica na blagajnama stadiona Partizan počinje u subotu 02.03.2024. od 14 časova i odvijaće se do početka utakmice", stoji u saopštenju FK Partizan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.