Izvor: Beta, 15.Maj.2010, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan osvojio treće mesto u Evroligi

BEOGRAD, 15. maja 2010. (Beta) - Vaterpolisti Partizana osvojili su treće mesto na završnom turniru Evrolige u Napulju, pošto su u subotu uveče posle peteraca pobedili dubrovački Jug sa 16:15 (4:2, 2:3, 3:2, 1:3, 1:0, 0:1, 5:4).

Partizan je vodio tokom cele utakmice, čuvali su crno-beli vodjstvo izmedju jednog i dva gola prednosti, ali je Jug minut i 21 sekundu pre kraja utakmice uspeo da izjednači na 10:10. Obe ekipe su u dva produžetka postigle po jedan gol za 11:11, pa je meč odlučen posle izvodjenja peteraca.

Vaterpolisti Partizana postigli su svih pet pogodaka sa pet metara, a golman Slobodan Soro je odbranio šut Mara Jokovića i crno-beli su uspeli da pobede i osvoje treće mesto na "fajanl foru".

U finalu, od 20 sati, vaterpolisti kotorskog Primorca će protiv domaćeg Pro Reka pokušati da odbrane titulu šampiona Evrope.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti Partizana treći u Evropi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2010

NAPULJ - Vaterpolisti srpskog šampiona Partizana osvojili su treće mesto na završnom turniru Evrolige, pošto su danas u Napulju, posle izvođenja peteraca, pobedili hrvatski Jug iz Dubrovnika sa 16:15...U regularnom toku meča rezultat je bio 10:10 (4:2,2:3,3:2, 4:2), dok su oba tima u produžecima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Crno, belo i bronzano

Izvor: Večernje novosti, 15.Maj.2010

Vaterpolisti Partizana Rajfajzen u borbi za treće mesto bolji od Juga " 16:15. Crno-beli na peterce savladali ljutog rivala i sezonu okončali pobedom

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.