Partizan oštećen, Trajković ne igra

Izvor: B92, 27.Mar.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan oštećen, Trajković ne igra

Sudijska komisija FSS verovatno će suspendovati arbitra Dejana Dimitrijevića jer je utvrdila da je oštetio FK Partizan u meču protiv Slobode.

Dimitrijević nije svirao penal za crno-bele u 60. minute nakon starta Darka Lovrića nad Petrom Škuletićem ispred golmana Dejana Rankovića.

Sudija je morao da svira penal i isključi Lovrića zbog starta, ali Dimitrijević i njegov pomoćnih Igor Paunivić to nisu uradili, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utvrdila je komisija FSS. Partizan je na kraju ipak slavio sa 1:0.

Sudijska komisija je prihvatila žalbu Partizana na ovu grešku sudija, ali ne i žalbe zbog žutog kartona Branislavu Trajkoviću i suspenziju Danka Lazovića.

Zbog toga će crno-beli u subotu protiv OFK Beograda (13:30) igrati bez pomenutih štopera i napadača.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.