Partizan ostao bez bisera

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jun.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ostao bez bisera

Ako je verovati informacijama koje su se tokom srede mogle čuti po beogradskim fudbalskim krugovima, Andrija Živković je novi igrač Valensije! Klub iz Španije dogovorio je transfer doskorašnjeg Partizanovog krila koje blista na SP za igrače do 20 godina, a kompletan posao trebalo bi da se realizuje po povratku srpske selekcije sa Novog Zelanda, piše portal mozzartsport.com.

Prema istom izvoru, "slepi miševi" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << će sa omladinskim reprezentativcem potpisati ugovor na pet godina, uz napomenu da postoji mogućnost da Andrija prvu sezonu provede na pozajmicu u Benfiki. Klub sa Mestaje i zvanični prvak Portugala su u odličnim poslovnim odnosima, u poslednje vreme blisko srađuju, jedni drugima kupuju ili pozajmljuju igrače i otuda se javila ideja da bi za prelazak na ozbiljniji nivo fudbala bilo dobro da se Živković prolagodi u Lisabonu, gradu koji poslednjih godina važi za pravu meku kad su srpski fudbaleri u pitanju (Nemanja Matić, Lazar Marković, Ljubomir Fejsa,Stefan Mitrović, Filip Đuričić, Miralem Sulejmani).

U ovom transferu crno-beli se ništa ne pitaju, jer su u avgustu prošle godine 50 odsto ekonomskih prava na transfer talentovanog vezsite prodali jednom investicionom fondu (pretpostavlja se Pinija Zahavija). Još 25 odsto prava na ugovor igrača polaže njegov otac, dok klubu iz Humske pripada preostala četvrtina ugovora. I isto toliko prihoda od ukupnog obeštećenja.

Andrija Živković je za dve godine u Partizanovom dresu odigrao 65 utakmica, na kojima je postigao 12 golova i upisao četiri asistencije, ali i dogurao do seniorske reprezentacije Srbije, čiji je najmlađi debitant u istoriji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

OVAJ KLUB SE NE ODBIJA: Vunderkind odleće iz Partizanovog jata i postaje ‘slepi miš’?

Izvor: HotSport.rs, 10.Jun.2015

Sjajne partije Andrije Živkovića na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina na Novom Zelandu obezbedile su mu brojne ponude evropskih velikana, a jedna od njih stigla je sa Pirinejskog poluostrva.. . Svakodnevno se javljaju mnogobrojni klubovi za dovođenje Partizanovog bisera Andrije Živkovića...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.