Partizan ostao bez Lige šampiona, Radnički u eliti

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 23:31

Partizan ostao bez Lige šampiona, Radnički u eliti

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog obezbedili su treće mesto u Superligi Srbije.

Tim učinkom došli su i do plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona pošto su u majstorici pobedili Partizan 11:10 (1:1, 3:3, 3:5, 4:1).

Partizan je bolje otvorio meč, poveo 3:1, ali je domaćin uspeo da se vrati na 3:3 i 4:4.

Usledio je novi nalet crno-belih koji su otišli na plus tri (8:5 i 9:6), >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali do kraja meča Partizan više nije dao gol, a Radnički je nanizao pet pogodaka i tako stigao do važne pobede i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Vuk Drašković sa četiri gola, a pratio ga je Nikola Kojić sa dva. Na drugoj strani Nikola Giga je postigao tri pogotka, a Dušan Trtović dva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vaterpolisti Radničkog pobedili Partizan i plasirali se u kvalifikacije za LŠ

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2023, 00:13

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog obezbedili su treće mesto u Superligi Srbije i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona pošto su večeras u majstorici pobedili Partizan 11:10 (1:1, 3:3, 3:5, 4:1).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.