Partizan oslabljen pred večiti derbi

Izvor: B92, 20.Feb.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan oslabljen pred "večiti" derbi

Fudbalski klub Partizan ostaće bez važnog igrača iz defanzivne linije, koji će morati zbog povrede da odsustvuje sa terena.

Defanzivac Partizana, Svetozar Marković, povredio je meniskus kolena i odsustvovaće sa terena duži vremenski period (šest do osam nedelja), kako prenosi Telegraf.

Marković je obnovio povredu protiv Bačke u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prošlom kolu, a više detalja o ozbiljnosti povrede imaćemo u četvrtak. Marković već dva dana ne trenira, odmah je podvrgnut ispitivanjima, pa će se nakon snimka magnetnom rezonancom znati kakav tip operacije je potreban, a kako se dalje navodi, klub iz Humske je već pozvao inostranu kliniku koja je spremna da primi Svetozara već tokom naredne sedmice.

Povredio se još tokom prvog dela sezone u utakmici sa Mačvom, kada je odlučio da "stisne zube" i odigra meč do kraja, a kasnije se saznalo da je Marković oštetio hrskavicu, pa je zbog te povrede bio na terapijama tokom čitave zimske pauze.

Marković se potom priključio ekipi na pripremama, da bi već na startu sezone ponovo osetio bol, pa ga najverovatnije očekuje nova pauza.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.