Partizan organizuje humanitarne mečeve protiv Malmea i PAOK-a

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Maj.2014, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan organizuje humanitarne mečeve protiv Malmea i PAOK-a

Partizan je predložio švedskom Malmeu odigravanja humanitarne utakmice za nastradale u poplavama u Srbiji i regionu.
(FOTO: I. Milutinović)
Ukoliko dogovor bude postignut utakmica bi bila odigrana 27. ili 28. juna na stadionu u Humskoj.
Iz Partizana poručuju da će pokušati da organizuju i humanitarni meč protiv solunskog PAOK-a, kao i da će realizacija te utakmice zavisiti od obaveza oba kluba u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << evropskim takmičenjima.
Sa željom da se pomogne i sakupi što više donacija za pomoć ugroženim i poplavljenim područjima, kao i stanovništvu ostalom bez domova, Partizan podržava ideju organizovanja humanitarne utakmice protiv Crvene zvezde ukoliko Fudbalski savez Srbije, Crvena zvezda i Partizan pronađu odgovarajući termin – navodi se u saopštenju crno-belih.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.