Partizan (opet) pomaže Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan (opet) pomaže Zvezdi!

Da je komšija uvek tu kada vam je najteže, potvrđuje primer i iz vaterpola, kad su u pitanju naši najtrofejniji klubovi.

Crvena zvezda se ovog leta našla u veoma teškoj, gotovo bezizlaznoj situaciji, ali kako bi bar deo nagomilanih problema bio rešen, pomoć crveno-belima stigla je i od strane najvećeg rivala, Partizana.

Podsetimo, crno-beli, koji i sami veoma loše stoje finansijski, nedavno su poslali čak šestoricu mladih igrača na pozajmicu u Crvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezdu, a danas stiže još jedna vest na temu kako Partizan pomaže Zvezdi.

Naime, ''Novosti'' večeras prenose da je Partizan izašao Zvezdi u susret da predstojeće mečeve na startu Jadranske lige igra na Banjici.

Prema rasporedu, u petak Partizan od 19.30h igra sa Vojvodinom, a Zvezda od 21.00h sa Radničkim. U nedelju od 18.00h Partizan će igrati sa Kragujevčanima, a Zvezda od 19.30h sa Novosađanima.

Direktor Partizana Mirko Bradajić naglasio je da ovaj dogovor važi samo za predstojeći vikend, a da je za nastavak sezone još uvek neizvesno šta će se događati i kako će se prevazilaziti ogromni finansijski problemi i u jednom i u drugom klubu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VATERPOLO GOSPODA: Partizan pomogao Zvezdi kada je najteže

Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2015

Navikli smo na prepucavanja kada su Partizan i Crvene zvezda u pitanju, ali u vaterpolu su predstavnici dva kluba prava gospoda.. . Crvena zvezda se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, bez igrača i bazena je. Ipak, tu je “večiti rival” da joj pomogne. Naime, posle pozajmice šest igrača,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.