Partizan odustao od Nastasića i kreće po stranog štopera

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 13:21

Partizan odustao od Nastasića i kreće po stranog štopera

Partizan je još uvek u potrazi za nosiocem odbrane uz novog kapitena Svetozara Markovića, ali to ovog leta neće biti Matija Nastasić.

Dugo su čelnici kluba iz Humske vodili pregovore sa bivšim defanzivcem Fiorentine, Mančester sitija, Šalkea i donedavno Majorke, dali su mu rok do kada bi morao da se izjasni i on to nije učinio.

Partizan je odlučio da se okrene drugim rešenjima, jer nema više vremena da čeka Nastasićevu odluku budući da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezona uveliko počela, a to će gotovo izvesno biti igrač sa inostranim pasošem, prenosi "Mozzartsport".

Dodatna olakšica je novo pravilo po kom se igrači iz zemalja Evropske unije ne tretiraju kao stranci u Mozzartbet Superligi Srbije.

Partizan trenutno na poziciji centralnog beka ima Svetu Markovića, mladog Mihajla Ilića i Sinišu Saničanina.

U prvom kolu je primio čak tri gola od TSC-a, toliko je i postigao, a naredni meč "parni valjak" igraće protiv Vojvodine u Novom Sadu, u nedelju od 19.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.