Partizan odneo darove u Staru Zagoru, Beroe slavio na 100. rođendan (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Maj.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan odneo darove u Staru Zagoru, Beroe slavio na 100. rođendan (VIDEO)

Crno-belima je ostala još jedna takmičarska utakmica do kraja sezone, pošto će u subotu u poslednjem kolu Superlige dočekati novosadsku Vojvodinu

Partizan je danas bio dobar gost na proslavi 100. rođendana bugarskog kluba Beroe iz Stare Zagore. Domaćin je slavio sa 2:0 u prijateljskoj utakmici odigranoj pred oko 10.000 gledalaca.

Trener crno-belih Ivan Tomić na teren je izveo kombinovanu postavu u kojoj je pored ostalih starter bio i Ismael Beko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Fofana.

Bugarski tim poveo je tri minuta pre kraja prvog poluvremena, kada je Elijaš iskoristio loše postavljenu odbranu Partizana kod kornera i sa par metara ćušnuo loptu u mrežu.

Drugi gol slavljenici su postigli u 72. minutu, strelac je bio Ismail Isa, a svemu je prethodila izgubljena lopta crno-belih na sredini terena.

U prvom poluvremenu Partizan nije bio preterano opasan, a jedino vredno pomena je to što je Valeri Božinov u 30. minutu pao u kaznenom prostoru i tražio penal. Nije ga dobio.

Na drugoj strani, sa nekoliko veoma solidnih intervencija imao je čuvar mreže crno-belih Filip Kljajić.

Isti igrač je u 64. minutu imao najbolju priliku na utakmici za osvajača Kupa Srbije, ali je golman domaćih Pirgov dobro intervenisao i otklonio opasnost.

Posle drugog gola bugarske ekipe utakmice je ušla u mirnu fazu, a nakon poslednjeg sudijskog zvižduka mogla je da se nastavi slavljenička žurka domaćina.

.





BEROE – PARTIZAN 2:0 (1:0)

/Elijaš 42, Isa 73/

Stadion: Beroe

Gledalaca: 10.000

PARTIZAN: Kljajić – Bandalovski, Milenković, M. Stevanović, Subić – Jevtović, Petrović, Kosović, A. Stevanović – Fofana, Božinov.

Rezerve: Jovičić, Vulićević, Petrov, Birmančević, Balažic, Golubović, Vlahović, Lukić

BEROE: Pirgov – Milanov, Ivanov, Dinkov, Penev – Tom, Srmov, Elijaš, Andonov, Milisavljević – Ahmed.

Rezerve: Cincarski, Vasilev, Markes, Iliev, Angelov, Delev, Isa, Kostov.

(FOTO: Youtube printscreen)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.