Partizan odigrao bez golova sa Slavijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2011, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan odigrao bez golova sa Slavijom

ANTALIJA -

Fudbaleri Partizana odigrali su bez golova sa Slavijom iz Sofije, u prijateljskoj utakmici u Antaliji.

Partizan je bio bolji tokom prvog poluvremena, ali igrači srpskog šampiona nisu bili dovoljno koncentrisani u završnici.

Prvu priliku na utakmici imao je Ivica Iliev, posle dodavanja Stefana Babovića, ali je napadač crno-belih pogodio spoljni deo mreže. Isti igrač mogao je da postigne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gol i u završnici prvog dela igre, ali je posle dobrog dodavanja Zvonimira Vukića, pogodio stativu.

Iliev je i u drugom poluvremenu mogao da zatrese mrežu Slavije, ali je golman bugarskog tima dobro odbranio.

Najbolju šansu na utakmici propustio je novi igrač Partizana Dominik Adija, koga je na ivici šesnaesterca uposlio kapiten Mladen Krstajić, ali je šut fudbalera Gane golman Slavije dobro odbranio.

Partizan je utakmicu počeo u sastavu Stojković, Miljković, Savić, Krstajić, Kizito, Petrović, Vukić, Ilić, Babović, Iliev, Tejgo. Igrali su još Tomić, Smiljanić i Adija.

Ranije danas rezervni tim Partizana odigrao je nerešeno 1:1 protiv Rudara iz Pljevalja. Crno-beli su poveli u 32. minutu golom Marka Šćepovića, a izjednačio je Gei u 83. minutu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.