Partizan odbio dve ponude iz Primere za Božinova

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan odbio dve ponude iz Primere za Božinova

Hoće Španci - neće Partizan. Crno-beli su odbili dve ponude iz Primere za svog najefikasnijeg fudbalera ove sezone, Valerija Božinova.

Prema navodima bugarskih medija, iz Hihona i Rajo Valjekano kontaktirali su čelnike kluba iz Humske 1 sa pitanjem koliko košta nekadašnji centarfor Lećea, Fiorentine, Juventusa, Mančester Sitija. Odgovor je bio ekspresan: 2.000.000 evra.

Posle toga saznanja, dodaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Bugari, oba tima sa Pirinejskog poluostrva su se povukla, bez objave da li su spremni da plate otkupnu cenu.

Božinov je postigao 12 golova, sve u Super ligi Srbije, pa će sportski direktor Ivica Iliev i trener Ivan Tomić morati da procene da li im se više isplati da klub zaradi novac, s obzirom da je Božinova letos doveo bez obeštećenja, ili da sa Valerijem krenu u prolećne izazove.

Osim Valerija Božinova, Abubakar Oumaru je na korak do transfera u Kinu, dok se Ivan Šaponjić nalazi na listi želja Sportinga i Benfike, pa je pitanje sa kojim će napadačima crno-beli ući u 2016. godinu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.