Partizan odbio četiri miliona za Markovića

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Okt.2011, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan odbio četiri miliona za Markovića

Što je broj interesenata veći, to je stav uprave Partizana da Lazar Marković nije na prodaju čvršći! Posle emisara Fiorentine, na vrata crno–belih zakucali su predstavnici Šahtjora i umesto pregovora o saradnji dobili samo veliko – NE.

Prema nezvaničnim informacijama, „rudari” iz Donjecka spremili su četiri miliona evra kako bi na zimu kupili poslednji biser crno–bele kolekcije, ali im je Mladen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Krstajić poručio isto što i čelnicima „ljubičastih” iz Firence.
– Lazar Marković nije na prodaju – potvrdio je i sportski direktor Partizana.
Godinama brižljivo učvršćivane odnose sa našim prvakom (transferi Igora Duljaja i Zvonimira Vukića), „narandžasti” iz Ukrajine planirali su da obnove na zimu, kupovinom tinejdžera. Ako je suditi prema najavama sa Topčiderskog brda taj transfer se neće ostvariti. Bar ne u januaru.
– Tačno je da se Šahtjor interesovao, ali nije ni prvi, ni poslednji klub koje je pitao za našeg napadača. Normalno je što velikani prate razvoj talentovanog momka, ne čudi me ni što ga odmah žele u svojoj sredini, ali moj stav ostaje nepokolebljiv. Lazar je budućnost Partizana i neće otići u narednom prelaznom roku.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Partizan odbio četiri miliona za Markovića

Izvor: Utakmica.rs, 21.Okt.2011

Što je broj interesenata veći, to je stav uprave Partizana da Lazar Marković nije na prodaju čvršći! Posle emisara Fiorentine, na vrata crno–belih zakucali su predstavnici Šahtjora i umesto pregovora o saradnji dobili samo veliko – NE. Prema...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.