Partizan odbio Makabijevih 300.000 evra, ali i zahtev Drinčića za povišicom

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2014, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan odbio Makabijevih 300.000 evra, ali i zahtev Drinčića za povišicom

Nikola Drinčić ostaje u Humskoj i tu više nema spora, ali pitanje da li će na njegovom licu biti osmeh ili nervozan pogled. Dnevni list Sport, naime, piše da uprava Partizana trenutno nije voljna da iskusnom fudbaleru sredine terena izađe u susret i povisi mu primanja.

Drinčić ne traži sume koje u Humskoj nisu imali prilike da vide poslednjih godina –  povišica sa trenutnih 120.000 evra godišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na okruglo 170.000 zadovoljila bi njegove apetite. A to je opet duplo manje novca no što mu je nudio Makabi iz Haife. Ali politička situacija trenutno ne čini Izrael najprimamljivijim mestom za život. Stoga je Drinčić pokušao da sebi izboksuje veću platu. Naišao je na zatvorena vrata za pregovore, a svi znamo da se tako otvara prostor za problem.

Inače, Sportski žurnal piše da je Makabi crno-belima nudio 300.000 evra, ali da je uprava kluba iz Humske tražila 600.000. Kompromisa nije bilo, pa su pregovori okončani. S tim da u Izralu prelazni rok još traje, tako da nije nemoguće da se Makabi vrati sa nekom "jačom" ponudom.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.